Tuesday, January 1, 2013

Trouwjurk Sylvie van der Vaart

Trouwjurk Sylvie van der Vaart

Trouwjurk Sylvie van der Vaart
Trouwjurk Sylvie van der Vaart
Rafael regelde een tripje naar de Bahama's om op de knieën te gaan voor Sylvie. De verlovingsring die hij haar aanbood was ingezet met briljanten.
Trouwjurk Sylvie van der Vaart
Trouwjurk Sylvie van der Vaart

De locatie
's ochtends werd het jawoord voor de wet in Chateau Marquette in Heemskerk (de geboorteplaats van Rafael) gegeven. 's Middags was de kerkelijke inzegening in de Heilige Laurentiuskerk. De kerk was versierd met ruim twintigduizend bloemen, in de kleuren ivoor en champagne. Na het diner werd de dag afgesloten met een groot feest waarbij 350 genodigden aanwezig waren.

Trouwjurk Sylvie van der Vaart
Trouwjurk Sylvie van der Vaart

De trouwjurk
Voor blingkoninginnetje Sylvie Meis natuurlijk niets anders dan een divajurk op haar trouwdag! De voetbalvrouw-to-be koos voor een designer trouwjurk van de Libanese ontwerper Elie Saab. De couturier ontwierp voor haar een lange, strapless trouwjurk met een lange sleep en liet die in zijn atelier in Parijs maken. Het crèmekleurige gevaarte was bezaaid met glittersteentjes en droeg een prijskaartje van €100.000 euro! Sylvie reisde vier keer naar Parijs om de ontwikkelingen met haar bruidsjurk nauw in de gaten te houden. Één keer reisde de vedette samen met haar moeder, één keer met de moeder van Rafael en twee keer met huisstyliste Danie Bles. Rafael droeg een donkerblauw trouwpak aan. Op de trouwdag zelf dartelden veertien bruidskinderen rond met een miniversie van de stropdas die Rafael droeg. Sylvie ontwierp zelf haar trouwring ter waarde van 15.000 euro.

De gasten
De bruiloft van het tweetal moest van het formaat Beckham worden en dus pakte het stel uit met een groot feest. Er waren maar liefst 350 genodigden, maar het stond ook bol van de fans rondom de trouwlocatie. Een aantal basisscholen in Heemskerk, waar de trouwerij plaatsvond, had haar leerlingen zelfs vrij gegeven om een glimp van het bruidspaar op te gaan vangen. Tout bekend Nederland was ook aanwezig, waaronder Sylvie's vaste visagist Marie van de Ven en styliste Danie Bles.

No comments:

Post a Comment

linkwithin